Burgemeester Govert Veldhuijzen over uitslag Echt voor Barendrecht: "Heel bijzonder" (HvN)

Burgemeester Govert Veldhuijzen over uitslag Echt voor Barendrecht: "Heel bijzonder" (HvN)

"Vier jaar geleden leek de politie niet om Echt voor Barendrecht (EVB) heen te kunnen, maar toch werd de lokale partij door een monsterverbod uit het college gehouden. Nu is er zoete wraak, EVB heeft twee derde van alle zetels gehaald: "Een stukje revanche.'", schrijft Hart van Nederland op hun website. Bekijk de bijhorende HvN-video hieronder.

"Komt niet vaak voor"
"Het is een heel bijzondere uitslag", constateert burgemeester Govert Veldhuijzen van Barendrecht de dag na de verkiezingen bij Hart van Nederland. EVB sleepte woensdag maar liefst twintig van de 29 gemeenteraadszetels binnen. "Het komt niet vaak voor dat een absolute meerderheid wordt gehaald. Dus het lijkt me wel voorpaginanieuws."

Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder.

Burgemeester <em>Govert Veldhuijzen</em> over uitslag <em>Echt voor Barendrecht</em>: &quot;Heel bijzonder&quot; (HvN) "Vier jaar geleden leek de politie niet om Echt voor Barendrecht (EVB) heen te kunnen, maar toch werd de lokale partij door een monsterverbod uit het college gehouden. Nu is er zoete wraak, EVB heeft twee derde van alle zetels gehaald: "Een stukje revanche.'", schrijft Hart van Nederland op hun website. Bekijk de bijhorende HvN-video hieronder. "Komt niet vaak voor""Het is een heel bijzondere uitslag", constateert burgemeester Govert Veldhuijzen van Barendrecht de dag na de verkiezingen bij Hart van Nederland. EVB sleepte woensdag maar liefst twintig van de 29 gemeenteraadszetels binnen. "Het komt niet vaak voor dat een absolute meerderheid wordt gehaald. Dus het lijkt me wel voorpaginanieuws." Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Gemeente Vijfheerenlanden vangt Oekraïners op in gemeentehuis Bekijk deze video » Jinek gemist? "Poetin zal nooit stoppen, hij is een monster" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Burgemeester Govert Veldhuijzen over uitslag Echt voor Barendrecht: "Heel bijzonder" (HvN) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV