Expeditie Robinson: All Stars: Rita in de war door 'mindfuck' na plan van Hugo

Expeditie Robinson: All Stars: Rita in de war door 'mindfuck' na plan van Hugo

Hugo Kennis heeft een plan in Expeditie Robinson: All Stars, en volgens hem heeft dat helemaal niks met 'konkelen' en 'back stabbing' te maken. Hij wil Carlo of Edith van het eiland laten verbannen, maar daar heeft hij de hulp van Rita voor nodig. Zij weet echter niet goed wat ze moet vinden van zijn voorstel en is een beetje in de war door deze 'mindfuck'. "Hij heeft een goed verhaal. Maar kan ik hem vertrouwen?"

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson: All Stars in de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson: All Stars</em>: Rita in de war door 'mindfuck' na plan van Hugo Hugo Kennis heeft een plan in Expeditie Robinson: All Stars, en volgens hem heeft dat helemaal niks met 'konkelen' en 'back stabbing' te maken. Hij wil Carlo of Edith van het eiland laten verbannen, maar daar heeft hij de hulp van Rita voor nodig. Zij weet echter niet goed wat ze moet vinden van zijn voorstel en is een beetje in de war door deze 'mindfuck'. "Hij heeft een goed verhaal. Maar kan ik hem vertrouwen?" Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson: All Stars in de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Expeditie Robinson All Stars: Dio vertelt hoe een zee-egel hem naar huis stuurt Bekijk deze video » Zien: Hugo Kennis belt in tranen met Loiza Lamers na uitschakeling Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: All Stars: Rita in de war door 'mindfuck' na plan van Hugo

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV