Sterren Op Het Doek zoekt kunstenaars om BN’ers te portretteren: bekijk de oproep

Sterren Op Het Doek zoekt kunstenaars om BN’ers te portretteren: bekijk de oproep

In Sterren Op Het Doek worden bekende Nederlanders door kunstenaars geportretteerd, en tegelijkertijd worden ze stevig aan de tand gevoeld door Özcan Akyol. En kunstschilders kunnen nu hun kans grijpen om een van de sterren te schilderen, want het programma is op zoek naar creatieve kunstenaars die een BN’er willen portretteren. Het is dan natuurlijk wel de vraag welk schilderij de ster kiest, hopelijk reageren ze niet zoals Tjitske Reidinga...

Alle kunstenaars kunnen zich aanmelden via de website van Sterren Op Het Doek.

Bekijk de oproep van Sterren Op Het Doek in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren Op Het Doek</em> zoekt kunstenaars om BN’ers te portretteren: bekijk de oproep In Sterren Op Het Doek worden bekende Nederlanders door kunstenaars geportretteerd, en tegelijkertijd worden ze stevig aan de tand gevoeld door Özcan Akyol. En kunstschilders kunnen nu hun kans grijpen om een van de sterren te schilderen, want het programma is op zoek naar creatieve kunstenaars die een BN’er willen portretteren. Het is dan natuurlijk wel de vraag welk schilderij de ster kiest, hopelijk reageren ze niet zoals Tjitske Reidinga... Alle kunstenaars kunnen zich aanmelden via de website van Sterren Op Het Doek. Bekijk de oproep van Sterren Op Het Doek in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: Anna Drijver was met dwangneurose bang voor Apocalyps Bekijk deze video » Video: Özcan Akyol blikt terug op zijn 2021 bij Tijd voor MAX Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV