Ten Hag richt zich met Ajax op klassieker tegen Feyenoord na Champions League-drama

Ten Hag richt zich met Ajax op klassieker tegen Feyenoord na Champions League-drama

Erik ten Hag richt zijn blik op de toekomst, na de uitschakeling in de UEFA Champions League door Benfica. Zondag staat de klassieker tegen Feyenoord op het programma. “Een sportman vecht terug. Die raapt zichzelf weer bij elkaar”, zegt de Ajax-trainer tijdens een persconferentie. “Dat is wat we moeten doen en dat hebben we gedaan de afgelopen dagen. Dit hebben we achter ons gelaten en kunnen we niet meer veranderen. We kijken naar de toekomst, daar hebben we invloed op.”

Bekijk de video van de persconferentie hieronder.

Ajax - Feyenoord is zondag 20 maart om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Ten Hag richt zich met <em>Ajax</em> op klassieker tegen <em>Feyenoord</em> na Champions League-drama Erik ten Hag richt zijn blik op de toekomst, na de uitschakeling in de UEFA Champions League door Benfica. Zondag staat de klassieker tegen Feyenoord op het programma. “Een sportman vecht terug. Die raapt zichzelf weer bij elkaar”, zegt de Ajax-trainer tijdens een persconferentie. “Dat is wat we moeten doen en dat hebben we gedaan de afgelopen dagen. Dit hebben we achter ons gelaten en kunnen we niet meer veranderen. We kijken naar de toekomst, daar hebben we invloed op.” Bekijk de video van de persconferentie hieronder. Ajax - Feyenoord is zondag 20 maart om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien. Erik ten Hag na 0-1 verlies tegen Benfica: "Het ontbrak aan genialiteit in de eindfase" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Dušan Tadić is langzamerhand aan vervanging toe' Bekijk deze video »
Voetbal :
Ten Hag richt zich met Ajax op klassieker tegen Feyenoord na Champions League-drama

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV