Vrijdag in MAX PubQuiz: Richard Groenendijk treedt op met Tebbie nou op je muil?!

Vrijdag in MAX PubQuiz: Richard Groenendijk treedt op met Tebbie nou op je muil?!

Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz. Deze keer is niemand minder dan Richard Groenendijk de hoofdgast. De cabaretier staat achter de bar en geeft onder meer een optreden met zijn hit Tebbie nou op je muil?!, zo is te zien in een voorproefje.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz hieronder.

MAX PubQuiz is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX PubQuiz terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>MAX PubQuiz</em>: Richard Groenendijk treedt op met <em>Tebbie nou op je muil?!</em> Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz. Deze keer is niemand minder dan Richard Groenendijk de hoofdgast. De cabaretier staat achter de bar en geeft onder meer een optreden met zijn hit Tebbie nou op je muil?!, zo is te zien in een voorproefje. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz hieronder. MAX PubQuiz is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX PubQuiz terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag in de MAX PubQuiz: Steven Brunswijk zet de boel op stelten Bekijk deze video » Vrijdag in MAX PubQuiz: Rachel Rosier grapt over ‘varkenskop’ Sybrand Niessen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV