Samenvatting vrije training 1 GP van Bahrein: Ferrari maakt goede indruk

Samenvatting vrije training 1 GP van Bahrein: Ferrari maakt goede indruk

Het eerste raceweekend van 2022 is begonnen, en wát voor weekend staat ons te wachten. De Fransman Pierre Gasly kende een goede start, op de softbanden was hij de snelste coureur tijdens de allereerste vrije training van het seizoen in Bahrein. De Ferrari-coureurs volgden verassend op de tweede en derde plaats.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 1</em> GP van Bahrein: Ferrari maakt goede indruk Het eerste raceweekend van 2022 is begonnen, en wát voor weekend staat ons te wachten. De Fransman Pierre Gasly kende een goede start, op de softbanden was hij de snelste coureur tijdens de allereerste vrije training van het seizoen in Bahrein. De Ferrari-coureurs volgden verassend op de tweede en derde plaats. Tekst gaat verder onder de video. Werkt de video hierboven niet? Kijk dan de video via YouTube. Max VerstappenMax Verstappen moest genoegen nemen met de vijfde stek achter Mercedes-coureur George Russel. Lewis Hamilton heeft zijn draai nog niet helemaal gevonden, de zevenvoudig wereldkampioen kwam niet verder dan de zevende tijd. Valtteri Bottas had problemen met zijn bolide en kon daardoor geen tijd noteren. Bekijk de samenvatting van vrije training 1 voor de Formule 1 GP van Bahrein hierboven. Seizoen 4 Drive To Survive vanaf 11 maart op Netflix: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Video: Tom Coronel verliest weddenschap en tatoeëert Ferrari-logo op zijn kont Bekijk deze video » Video: Lewis Hamilton verandert naam naar Lewis Hamilton-Larbalestier Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 GP van Bahrein: Ferrari maakt goede indruk

Werkt de video hierboven niet? Kijk dan de video via YouTube.

Max Verstappen
Max Verstappen moest genoegen nemen met de vijfde stek achter Mercedes-coureur George Russel. Lewis Hamilton heeft zijn draai nog niet helemaal gevonden, de zevenvoudig wereldkampioen kwam niet verder dan de zevende tijd. Valtteri Bottas had problemen met zijn bolide en kon daardoor geen tijd noteren.

Bekijk de samenvatting van vrije training 1 voor de Formule 1 GP van Bahrein hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV