Documentaire over Paul de Leeuw: "Hij kan zo brutaal mensen interviewen" (video)

Documentaire over Paul de Leeuw: "Hij kan zo brutaal mensen interviewen" (video)

Hij wordt bijna zestig en dat is reden voor een feestje. Paul de Leeuw loopt al heel wat jaartjes mee en met zijn humor is hij ver gekomen in de mediawereld. Daarnaast laat zijn scherpe tong zien dat hij niet bang is om zijn mening te verkondigen: "Hij kan zo brutaal mensen interviewen", klinkt uit zijn documentaire. BNNVARA zendt morgen de documentaire uit over dit multitalent.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De special Paul de Leeuw 60 jaar! is zaterdag 19 maart rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de special Paul de Leeuw 60 jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Documentaire over <em>Paul de Leeuw</em>: &quot;Hij kan zo brutaal mensen interviewen&quot; (video) Hij wordt bijna zestig en dat is reden voor een feestje. Paul de Leeuw loopt al heel wat jaartjes mee en met zijn humor is hij ver gekomen in de mediawereld. Daarnaast laat zijn scherpe tong zien dat hij niet bang is om zijn mening te verkondigen: "Hij kan zo brutaal mensen interviewen", klinkt uit zijn documentaire. BNNVARA zendt morgen de documentaire uit over dit multitalent. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De special Paul de Leeuw 60 jaar! is zaterdag 19 maart rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de special Paul de Leeuw 60 jaar! terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Documentaire over Paul de Leeuw: "Hij kan zo brutaal mensen interviewen" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV