Khadija Arib in M over misstanden The Voice: "Slachtoffers zijn niet het probleem"

Khadija Arib in M over misstanden The Voice: "Slachtoffers zijn niet het probleem"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 18 maart. Je kan ook de hele uitzending van 17 maart terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Khadija Arib</em> in <em>M</em> over misstanden <em>The Voice</em>: &quot;Slachtoffers zijn niet het probleem&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 18 maart. Je kan ook de hele uitzending van 17 maart terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Twee maanden geleden publiceerde BOOS een aflevering over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. PvdA-Kamerlid Khadija Arib steekt de slachtoffers in M een hart onder de riem: "De slachtoffers zijn niet het probleem, maar de daders." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khadija Arib in M over misstanden The Voice: "Slachtoffers zijn niet het probleem"

Twee maanden geleden publiceerde BOOS een aflevering over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. PvdA-Kamerlid Khadija Arib steekt de slachtoffers in M een hart onder de riem: "De slachtoffers zijn niet het probleem, maar de daders."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Khadija Arib in M over misstanden The Voice: "Slachtoffers zijn niet het probleem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV