Achmed Akkabi over nieuw seizoen Mocro Maffia: "Heb nachten wakker gelegen" (video)

Achmed Akkabi over nieuw seizoen Mocro Maffia: "Heb nachten wakker gelegen" (video)

Bekijk de serierecensie van seizoen 4 van Mocro Maffia bij Gids.tv.

De laatste aflevering van het vierde seizoen van Mocro Maffia is een feit, hij staat op Videoland. De cast en crew kwam bij elkaar in de Gashouder in Amsterdam om de seizoensfinale te bekijken (dit item bevat spoilers).

<em>Achmed Akkabi</em> over nieuw seizoen <em>Mocro Maffia</em>: &quot;Heb nachten wakker gelegen&quot; (video) Bekijk de serierecensie van seizoen 4 van Mocro Maffia bij Gids.tv. De laatste aflevering van het vierde seizoen van Mocro Maffia is een feit, hij staat op Videoland. De cast en crew kwam bij elkaar in de Gashouder in Amsterdam om de seizoensfinale te bekijken (dit item bevat spoilers). Wakker gelegenMocro Maffia is een ontzettend populaire serie in Nederland en daarom ligt ook de lat voor seizoen 4 weer hoog, dat voelt ook Achmed Akkabi: "Ik heb heel wat nachten wakker gelegen en het een en ander moeten herschrijven." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Achmed Akkabi over nieuw seizoen Mocro Maffia: "Heb nachten wakker gelegen" (video)

Wakker gelegen
Mocro Maffia is een ontzettend populaire serie in Nederland en daarom ligt ook de lat voor seizoen 4 weer hoog, dat voelt ook Achmed Akkabi: "Ik heb heel wat nachten wakker gelegen en het een en ander moeten herschrijven."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Achmed Akkabi over nieuw seizoen Mocro Maffia: "Heb nachten wakker gelegen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV