Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van dit seizoen van Heel Holland Bakt wordt de 75ste verjaardag van presentator André van Duin gevierd. Het thema van deze week is dan ook 'André'. Hij zorgt voor groot feest in de tent, met vlaggetjes en feesthoedjes. Alle fragmenten uit deze uitzending Heel Holland Bakt: Er staat een paard in de tent (video) Bekijk deze video » Broodje kroketOmdat het André’s verjaardag is, mag hij van de jury kiezen wat de bakkers gaan maken. Dat belooft een hartig bakspektakel te worden. In de signatuuropdracht gaan ze aan de slag met een broodje kroket. Vlees, vis en vegan… Alle soorten en maten komen voorbij. Voor bij de borrel wil André graag kaaskoekjes. André-taartDe bakkers maken 225 kaasvlinders en gevulde kaaskoekjes in de technische ronde. Het bakweekend wordt afgesloten met een grandioos spektakelstuk: een André-taart. De kandidaten maken een buste van het hoofd van André. Dat wordt bakken, bouwen en kunstenaar spelen tegelijkertijd. Bekijk ook Heel Holland Bakt gemist? Bloed, zweet en tranen voor honderdzestig madeleines (video) Bekijk deze video » André van Duin over kijkcijfers Heel Holland Bakt: "Ben ik zeer blij mee" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van dit seizoen van Heel Holland Bakt wordt de 75ste verjaardag van presentator André van Duin gevierd. Het thema van deze week is dan ook 'André'. Hij zorgt voor groot feest in de tent, met vlaggetjes en feesthoedjes.

Broodje kroket
Omdat het André’s verjaardag is, mag hij van de jury kiezen wat de bakkers gaan maken. Dat belooft een hartig bakspektakel te worden. In de signatuuropdracht gaan ze aan de slag met een broodje kroket. Vlees, vis en vegan… Alle soorten en maten komen voorbij. Voor bij de borrel wil André graag kaaskoekjes.

André-taart
De bakkers maken 225 kaasvlinders en gevulde kaaskoekjes in de technische ronde. Het bakweekend wordt afgesloten met een grandioos spektakelstuk: een André-taart. De kandidaten maken een buste van het hoofd van André. Dat wordt bakken, bouwen en kunstenaar spelen tegelijkertijd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV