Op1 gemist? Joe Biden praat met Chinese president over oorlog Oekraïne

Op1 gemist? Joe Biden praat met Chinese president over oorlog Oekraïne

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Als het aan de Amerikaanse President Joe Biden ligt, duurt het niet lang meer voor de oorlog in Oekraïne voorbij is. Vrijdag belde hij met zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping, die zei dat China en de Verenigde Staten hun verantwoordelijkheid nemen en zich moeten inspannen voor wereldvrede.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Joe Biden</em> praat met <em>Chinese president</em> over oorlog Oekraïne Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Als het aan de Amerikaanse President Joe Biden ligt, duurt het niet lang meer voor de oorlog in Oekraïne voorbij is. Vrijdag belde hij met zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping, die zei dat China en de Verenigde Staten hun verantwoordelijkheid nemen en zich moeten inspannen voor wereldvrede. Tekst gaat verder onder de video. Winst voor de AmerikanenVolgens Amerikadeskundige Raymond Mens moet de Chinese president Xi moet niets van de oorlog hebben: "Het statement van de Chinezen is dat ze zich er niet mee bemoeien, maar er niet mee bemoeien is voor de Amerikanen al winst." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Joe Biden praat met Chinese president over oorlog Oekraïne

Winst voor de Amerikanen
Volgens Amerikadeskundige Raymond Mens moet de Chinese president Xi moet niets van de oorlog hebben: "Het statement van de Chinezen is dat ze zich er niet mee bemoeien, maar er niet mee bemoeien is voor de Amerikanen al winst."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV