Zien: Arjen Lubach maakt gehakt van concurrenten Vandaag Inside in gokreclames

Zien: Arjen Lubach maakt gehakt van concurrenten Vandaag Inside in gokreclames

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van vrijdag 18 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

De gemoederen tussen de twee succesvolle avondshows liepen gisteravond hoog op. Arjen Lubach nam in zijn uitzending van De Avondshow gokreclames onder de loep en pakte daarbij ook Vandaag Inside aan. Wilfred Genee en Johan Derksen konden de satirische opmerkingen niet waarderen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Arjen Lubach</em> maakt gehakt van concurrenten <em>Vandaag Inside</em> in <em>gokreclames</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van vrijdag 18 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De gemoederen tussen de twee succesvolle avondshows liepen gisteravond hoog op. Arjen Lubach nam in zijn uitzending van De Avondshow gokreclames onder de loep en pakte daarbij ook Vandaag Inside aan. Wilfred Genee en Johan Derksen konden de satirische opmerkingen niet waarderen. Tekst gaat verder onder de video. Gokreclames en overheidscampagneIn het openingsitem van De Avondshow met Arjen Lubach besprak de presentator de vele gokreclames op televisie en internet. Lubach toonde een fragment waarin Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp en Hélène Hendriks de TOTO invullen. Vervolgens noemt hij de groep een 'stelletje stinkende rijke voetbalboomers' die door een staatsbedrijf worden betaald om reclame te maken. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Arjen Lubach maakt gehakt van concurrenten Vandaag Inside in gokreclames

Gokreclames en overheidscampagne
In het openingsitem van De Avondshow met Arjen Lubach besprak de presentator de vele gokreclames op televisie en internet. Lubach toonde een fragment waarin Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp en Hélène Hendriks de TOTO invullen. Vervolgens noemt hij de groep een 'stelletje stinkende rijke voetbalboomers' die door een staatsbedrijf worden betaald om reclame te maken.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV