Henny Huisman voelt gedoe rond Borsato en Glennis ook: "Bij mij afgedaan"

Henny Huisman voelt gedoe rond Borsato en Glennis ook: "Bij mij afgedaan"

Henny Huisman voelt het gedoe en de zorgen rond Marco Borsato en Glennis Grace van de laatste maanden ook mee. Dat zegt de presentator bij Shownieuws. Beide artiesten braken door bij Huismans The Soundmixshow.

<em>Henny Huisman</em> voelt gedoe rond Borsato en Glennis ook: &quot;Bij mij afgedaan&quot; Henny Huisman voelt het gedoe en de zorgen rond Marco Borsato en Glennis Grace van de laatste maanden ook mee. Dat zegt de presentator bij Shownieuws. Beide artiesten braken door bij Huismans The Soundmixshow. TerugkomenVooral over Borsato heeft Henny Huisman wel iets te zeggen: "Als het waar met kinderen dan ben je bij mij afgedaan. Ik denk wel... Als het allemaal op zijn pootjes terecht komt en het blijkt allemaal onzin te zijn, dan kan hij terugkomen met hele goede muziek en een album." Bekijk het fragment van Shownieuws met Henny Huisman hierboven. Bekijk ook Gordon over seksueel wangedrag Marco Borsato: 'Ik wist het al een paar jaar' (video) Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: werden Marco Borsato en Ali B gemist bij Giro 555-actie? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Terugkomen
Vooral over Borsato heeft Henny Huisman wel iets te zeggen: "Als het waar met kinderen dan ben je bij mij afgedaan. Ik denk wel... Als het allemaal op zijn pootjes terecht komt en het blijkt allemaal onzin te zijn, dan kan hij terugkomen met hele goede muziek en een album."

Bekijk het fragment van Shownieuws met Henny Huisman hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Henny Huisman voelt gedoe rond Borsato en Glennis ook: "Bij mij afgedaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV