Hazes is de Basis gemist? Bente zingt eigen versie van Zeg Maar Niets Meer

Hazes is de Basis gemist? Bente zingt eigen versie van Zeg Maar Niets Meer

Hieronder zie je een fragment van Hazes is de Basis van zaterdag 19 maart. Je kan de hele aflevering van Hazes is de Basis terugkijken op Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Hazes is de Basis</em> gemist? Bente zingt eigen versie van <em>Zeg Maar Niets Meer</em> Hieronder zie je een fragment van Hazes is de Basis van zaterdag 19 maart. Je kan de hele aflevering van Hazes is de Basis terugkijken op Gids.tv en op KIJK.nl. Bente was zaterdag te gast in Hazes is de Basis Daar zong ze de klassieker Zeg Maar Niets Meer. Bekijk het optreden hierboven. Hazes is de Basis is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hazes is de Basis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bente was zaterdag te gast in Hazes is de Basis Daar zong ze de klassieker Zeg Maar Niets Meer. Bekijk het optreden hierboven.

Hazes is de Basis is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hazes is de Basis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hazes is de Basis gemist? Bente zingt eigen versie van Zeg Maar Niets Meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV