Armin van Buuren afsluiter van Pinkpop 2019

Armin van Buuren afsluiter van Pinkpop 2019

Armin van Buuren afsluiter van Pinkpop 2019 Armin van Buuren is de afsluiter van Pinkpop 2019. Dat maakte de organisatie traditiegetrouw bekend in de perspresentatie in Paradiso Amsterdam. TopartiestArmin van Buuren staat al meer dan tien jaar in de top 10 beste dj's in de wereld. In totaal is hij al vijf keer uitgeroepen tot beste dj van de wereld. Armin werd met name bekend door zijn programma A State Of Trance op Slam!FM (later Radio 538). Zijn laatste single Blah Blah Blah is een wereldwijde hit geworden. Pinkpop 2019De succesvolle Nederlandse dj deelt de Main Stage met onder andere Fleetwood Mac, Mumford and Sons en Krezip bij deze editie van het beroemde festival in Landgraaf. Hiermee maakte Pinkpop haar line-up compleet. Festivaldirecteur Jan Smeets vertelde eerder al aan RTL Boulevard dat er dit jaar veel dancemuziek te vinden zou zijn op het festival. 50e editiePinkpop bestaat dit jaar 50 jaar, dus Smeets pakt dit jaar groots uit. Op de line-up staan verder namen als Lenny Kravitz, Major Lazor en George Ezra. Bekijk de teaser voor Pinkpop 2019. Pinkpop 2019 vindt van 8 t/m 10 juli 2019 plaats in Landgraaf. Pinkpop 2018: Eddie Vedder over zijn beroemde stagedive op Pinkpop 1992 Bekijk deze video » Pinkpop 2018: Hoogtepunten uit 48 jaar Pinkpop Bekijk deze video »
Muziek :

Armin van Buuren is de afsluiter van Pinkpop 2019. Dat maakte de organisatie traditiegetrouw bekend in de perspresentatie in Paradiso Amsterdam.

Topartiest
Armin van Buuren staat al meer dan tien jaar in de top 10 beste dj's in de wereld. In totaal is hij al vijf keer uitgeroepen tot beste dj van de wereld. Armin werd met name bekend door zijn programma A State Of Trance op Slam!FM (later Radio 538). Zijn laatste single Blah Blah Blah is een wereldwijde hit geworden.

Pinkpop 2019
De succesvolle Nederlandse dj deelt de Main Stage met onder andere Fleetwood Mac, Mumford and Sons en Krezip bij deze editie van het beroemde festival in Landgraaf. Hiermee maakte Pinkpop haar line-up compleet. Festivaldirecteur Jan Smeets vertelde eerder al aan RTL Boulevard dat er dit jaar veel dancemuziek te vinden zou zijn op het festival.

50e editie
Pinkpop bestaat dit jaar 50 jaar, dus Smeets pakt dit jaar groots uit. Op de line-up staan verder namen als Lenny Kravitz, Major Lazor en George Ezra.

Bekijk de teaser voor Pinkpop 2019.

Pinkpop 2019 vindt van 8 t/m 10 juli 2019 plaats in Landgraaf.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Armin van Buuren afsluiter van Pinkpop 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, paradiso, live, armin van buuren, radio, top 10, pinkpop, single, Radio 538, stage, 538, perspresentatie, trance


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV