Video: André van Duin voelt zich alleen op de Heel Holland Bakt-set

Video: André van Duin voelt zich alleen op de Heel Holland Bakt-set

André van Duin, de presentator van Heel Holland Bakt neemt een backstage-video op voor het populaire bakprogramma. Hij vertelt wat hij tijdens een opname dag doet. Bekijk de Heel Holland Bakt-video hieronder.

Heel Holland Bakt is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv.

Video: <em>André van Duin</em> voelt zich alleen op de <em>Heel Holland Bakt</em>-set André van Duin, de presentator van Heel Holland Bakt neemt een backstage-video op voor het populaire bakprogramma. Hij vertelt wat hij tijdens een opname dag doet. Bekijk de Heel Holland Bakt-video hieronder. Heel Holland Bakt is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook André van Duin over kijkcijfers Heel Holland Bakt: "Ben ik zeer blij mee" Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: Er staat een paard in de tent (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: André van Duin voelt zich alleen op de Heel Holland Bakt-set


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: André van Duin voelt zich alleen op de Heel Holland Bakt-set of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV