Zien: Robèrt van Beckhoven blundert in programma Doorbakken

Zien: Robèrt van Beckhoven blundert in programma Doorbakken

Het recept van Heel Holland Bakt is dit seizoen een beetje aangepast, want het programma is niet zoals gewoonlijk op de zondag te zien, maar op zaterdag. Doorbakken is wel op de zondag gebleven. Er moesten vast wat bakliefhebbers wennen aan deze wissel van de dagen. Ook Robèrt van Beckhoven heeft soms nog last met het in een keer goed opnemen van een scène. Bekijk een blunder van Doorbakken hieronder.

Doorbakken is elke zondag te zien om 22.22 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Robèrt van Beckhoven</em> blundert in programma <em>Doorbakken</em> Het recept van Heel Holland Bakt is dit seizoen een beetje aangepast, want het programma is niet zoals gewoonlijk op de zondag te zien, maar op zaterdag. Doorbakken is wel op de zondag gebleven. Er moesten vast wat bakliefhebbers wennen aan deze wissel van de dagen. Ook Robèrt van Beckhoven heeft soms nog last met het in een keer goed opnemen van een scène. Bekijk een blunder van Doorbakken hieronder. Doorbakken is elke zondag te zien om 22.22 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Heel Holland Bakt naar de zaterdagavond: "Doorbakken wel op zondag" Bekijk deze video » Video: André van Duin voelt zich alleen op de Heel Holland Bakt-set Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV