Zien: Arne Slot kan lach niet inhouden als Antony op krukken de perszaal betreedt

Zien: Arne Slot kan lach niet inhouden als Antony op krukken de perszaal betreedt

Feyenoord-trainer Arne Slot was na afloop van de Klassieker ongetwijfeld helemaal klaar met Antony. De buitenspeler schoot de winnende goal binnen, maakte vervolgens theater voor de dugouts en kreeg daarna een rode kaart. Arne zag de Ajax-voetballer met krukken de perszaal betreden en kon zijn lach niet in bedwang houden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Arne Slot</em> kan lach niet inhouden als <em>Antony</em> op krukken de <em>perszaal</em> betreedt Feyenoord-trainer Arne Slot was na afloop van de Klassieker ongetwijfeld helemaal klaar met Antony. De buitenspeler schoot de winnende goal binnen, maakte vervolgens theater voor de dugouts en kreeg daarna een rode kaart. Arne zag de Ajax-voetballer met krukken de perszaal betreden en kon zijn lach niet in bedwang houden. Tekst gaat verder onder de video. OnderschatArne Slot zat middenin zijn analyse toen Antony de perszaal binnen kwam lopen: "Ik heb het toch onderschat zie ik, haha. Heb je dit zo afgesproken?" De trainer van de Rotterdammers was tevreden over hoe zijn ploeg voor de dag kwam, ondanks de nederlaag in Amsterdam. Bekijk de beelden van Vandaag Inside hierboven. Bekijk ook Ajax - Feyenoord: Spandoek in de fik bij F-Side (video) Bekijk deze video » Ajax - Feyenoord: 3-2 door Antony Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Onderschat
Arne Slot zat middenin zijn analyse toen Antony de perszaal binnen kwam lopen: "Ik heb het toch onderschat zie ik, haha. Heb je dit zo afgesproken?" De trainer van de Rotterdammers was tevreden over hoe zijn ploeg voor de dag kwam, ondanks de nederlaag in Amsterdam.

Bekijk de beelden van Vandaag Inside hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV