Video: Einde muziekcarrière en Instagram-blokkade voor Kanye West

Video: Einde muziekcarrière en Instagram-blokkade voor Kanye West

Video: Einde muziekcarrière en Instagram-blokkade voor <em>Kanye West</em> Kanye West houdt de gemoederen flink bezig met zijn online tirades tegen zijn ex-vrouw Kim Kardashian en haar nieuwe liefje Pete Davidson. Afgelopen week vond de rapper in talkshowhost Trevor Noah een nieuw slachtoffer. De presentator nam het op voor Kim waarna Kanye zo hard flipte dat hij naast een Instagram-blokkade nu ook op de zwarte lijst voor de Grammy's staat. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Einde muziekcarrière en Instagram-blokkade voor Kanye West

Kanye West houdt de gemoederen flink bezig met zijn online tirades tegen zijn ex-vrouw Kim Kardashian en haar nieuwe liefje Pete Davidson. Afgelopen week vond de rapper in talkshowhost Trevor Noah een nieuw slachtoffer. De presentator nam het op voor Kim waarna Kanye zo hard flipte dat hij naast een Instagram-blokkade nu ook op de zwarte lijst voor de Grammy's staat.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Einde muziekcarrière en Instagram-blokkade voor Kanye West of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV