Sam Bennett wint derde etappe Parijs-Nice 2019

Sam Bennett wint derde etappe Parijs-Nice 2019

Sam Bennett wint derde etappe Parijs-Nice 2019 De derde etappe van Parijs-Nice 2019 is dinsdag (12 maart) gewonnen door Sam Bennett. De Ier van de BORA-Hansgrohe formatie won het in de massasprint van onder andere Dylan Groenewegen, die al twee keer de sterkste was in de sprint. De Nederlander kwam er niet aan te pas, maar behoudt wel de leiderstrui. De etappe zat vol met valpartijen en ongelukken, waarmee ook een aantal klassementsrenners in aanraking kwamen. Zo vielen titelverdediger Soler, Colombiaan Quintana en Ion Izaguirre ten val. De massale valpartij op dertig kilometer van de streep bracht onder andere Vuelta-winnaar Yates in de problemen, maar gelukkig voor hem en de andere gevallen renners konden zij al weer snel aansluten. Bekijk hier de samenvatting van de derde etappe van Parijs-Nice. De koers duurt nog tot zondag 17 maart. Bekijk hier waar je Parijs-Nice kunt kijken. Bekijk hier alles over Parijs-Nice 2019. Bekijk deze video's Parcours Parijs-Nice 2019 Bekijk deze video » Dylan Groenewegen wint eerste etappe Parijs-Nice 2019 Bekijk deze video » Sam Bennett wint derde etappe Parijs-Nice 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen

De derde etappe van Parijs-Nice 2019 is dinsdag (12 maart) gewonnen door Sam Bennett. De Ier van de BORA-Hansgrohe formatie won het in de massasprint van onder andere Dylan Groenewegen, die al twee keer de sterkste was in de sprint. De Nederlander kwam er niet aan te pas, maar behoudt wel de leiderstrui.

De etappe zat vol met valpartijen en ongelukken, waarmee ook een aantal klassementsrenners in aanraking kwamen. Zo vielen titelverdediger Soler, Colombiaan Quintana en Ion Izaguirre ten val. De massale valpartij op dertig kilometer van de streep bracht onder andere Vuelta-winnaar Yates in de problemen, maar gelukkig voor hem en de andere gevallen renners konden zij al weer snel aansluten.

Bekijk hier de samenvatting van de derde etappe van Parijs-Nice. De koers duurt nog tot zondag 17 maart.

Bekijk hier waar je Parijs-Nice kunt kijken. Bekijk hier alles over Parijs-Nice 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sam Bennett wint derde etappe Parijs-Nice 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: parijs, nederlander, live, formatie, winnaar, renners, vuelta, valpartij, zondag, parijs - nice, valpartijen, kilometer, samenvatting, sprint, etappe, koers, ongelukken, dylan groenewegen, nice, val, gelukkig, live op tv, titelverdediger

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »