Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Spoorloos, vanavond om 21.20 uur op NPO 1, het verhaal van Yurani. Zij heeft Colombiaanse roots, maar had nooit de behoefte om op zoek te gaan naar haar biologische familie. DNA-bankDe gedachte "ze hebben me niet voor niets afgestaan" overheerste, maar de sprankelende 34-jarige wil inmiddels wél meer weten over haar etnische achtergrond. Daarom laat Yurani zich registreren bij een DNA-bank - met wel hele verrassende uitkomsten. DansenTot haar grote verbazing leidt dat tot een match met iemand die zich wel heeft ingeschreven bij het tv-programma. En zo gaat het balletje rollen. Het resultaat is een warme kennismaking met haar biologische familie, die Yurani doet dansen zoals ze is: een volbloed Colombiaanse met Nederlandse nuchterheid. Bekijk ook Nieuw seizoen Spoorloos start maandag op NPO 1: Derk Bolt vertelt waarom je moet kijken Bekijk deze video » Spoorloos: Joan wil meer weten over zijn biologische familie in Roemenië Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Spoorloos, vanavond om 21.20 uur op NPO 1, het verhaal van Yurani. Zij heeft Colombiaanse roots, maar had nooit de behoefte om op zoek te gaan naar haar biologische familie.

DNA-bank
De gedachte "ze hebben me niet voor niets afgestaan" overheerste, maar de sprankelende 34-jarige wil inmiddels wél meer weten over haar etnische achtergrond. Daarom laat Yurani zich registreren bij een DNA-bank - met wel hele verrassende uitkomsten.

Dansen
Tot haar grote verbazing leidt dat tot een match met iemand die zich wel heeft ingeschreven bij het tv-programma. En zo gaat het balletje rollen. Het resultaat is een warme kennismaking met haar biologische familie, die Yurani doet dansen zoals ze is: een volbloed Colombiaanse met Nederlandse nuchterheid.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Spoorloos

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV