Humberto gemist? Eddy van Wessel laat hartverscheurende foto's uit Oekraïne zien

Humberto gemist? Eddy van Wessel laat hartverscheurende foto's uit Oekraïne zien

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 20 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Eddy van Wessel laat hartverscheurende foto's uit <em>Oekraïne</em> zien Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 20 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Fotograaf Eddy van Wessel bevindt zich momenteel in Oekraïne om de hartverscheurende beelden van de oorlog vast te leggen. In de uitzending van Humberto laat hij een foto zien van een vrouw die haar man en zoon moet achterlaten, terwijl ze zelf met een vluchtelingentrein uit Charkov vertrekt. Het zijn huiveringwekkende beelden. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Eddy van Wessel laat hartverscheurende foto's uit Oekraïne zien

Fotograaf Eddy van Wessel bevindt zich momenteel in Oekraïne om de hartverscheurende beelden van de oorlog vast te leggen. In de uitzending van Humberto laat hij een foto zien van een vrouw die haar man en zoon moet achterlaten, terwijl ze zelf met een vluchtelingentrein uit Charkov vertrekt. Het zijn huiveringwekkende beelden.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Eddy van Wessel laat hartverscheurende foto's uit Oekraïne zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV