BN’ers opgelicht na investering in bitcoins

BN’ers opgelicht na investering in bitcoins

BN’ers opgelicht na investering in bitcoins In RTL Boulevard van woensdag 13 maart is te zien hoe een paar mensen uit de Amsterdamse vastgoedwereld, onder wie prins Bernhard van Oranje, opgelicht zijn na een investering in bitcoins. Zo'n anderhalf jaar geleden, op het toppunt van van de bitcoin, stapte iedereen die een beetje geld over had in de bitcoins. Zij belegden grote bedragen in de digitale munt, maar velen van hen zijn hun geld inmiddels kwijt. Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur van de Quote, legt in RTL Boulevard uit hoe dat kan. Bekijk hierboven de beelden. Bekijk ook Weddenschap: 'Bitcoin in 2019 onder de 1.000 dollar' Bekijk deze video » Wat gaat de bitcoin-koers doen? Bekijk deze video » RTL Boulevard is elke werkdag om 18.35 uur te zien bij RTL 4.
TV

In RTL Boulevard van woensdag 13 maart is te zien hoe een paar mensen uit de Amsterdamse vastgoedwereld, onder wie prins Bernhard van Oranje, opgelicht zijn na een investering in bitcoins.

Zo'n anderhalf jaar geleden, op het toppunt van van de bitcoin, stapte iedereen die een beetje geld over had in de bitcoins. Zij belegden grote bedragen in de digitale munt, maar velen van hen zijn hun geld inmiddels kwijt. Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur van de Quote, legt in RTL Boulevard uit hoe dat kan. Bekijk hierboven de beelden.

RTL Boulevard is elke werkdag om 18.35 uur te zien bij RTL 4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BN’ers opgelicht na investering in bitcoins of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, oranje, uitzending, prins, boot, beleggen, gemist, investering, spaargeld, hoofdredacteur, bernhard, bitcoins, uitzending gemist, bitcoin, prins bernhard, rtl boulevard, gratis, boulevard, digitale munt, tv-programma, quote, video, rtl, geld, beau van erven dorens, rtl 4, rtl xl, sander schimmelpenninck

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »