Boer zoekt vrouw: Janine stuurt mannen de keuken uit voor wat rust

Boer zoekt vrouw: Janine stuurt mannen de keuken uit voor wat rust

Janine is in Boer zoekt vrouw op zoek naar de liefde, maar dit avontuur lijkt de boerin nogal zwaar te vallen. Op de eerste dag dat drie heren bij haar komen logeren heeft ze al behoefte aan ruimte.

Lees verder onder de video.

<em>Boer zoekt vrouw</em>: Janine stuurt mannen de keuken uit voor wat rust Janine is in Boer zoekt vrouw op zoek naar de liefde, maar dit avontuur lijkt de boerin nogal zwaar te vallen. Op de eerste dag dat drie heren bij haar komen logeren heeft ze al behoefte aan ruimte. Lees verder onder de video. ‘Beetje gek om steeds drie mannen om je heen te hebben’Als Janine gaat koken, stuurt ze de vrijgezellen de keuken uit om zich even terug te trekken. “Het is wel een beetje gek om steeds drie mannen om je heen te hebben. Soms denk ik ook eventjes… Nu ook met klaarmaken vond ik het wel eventjes prima dat ze gingen zitten.” Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hierboven. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

‘Beetje gek om steeds drie mannen om je heen te hebben’
Als Janine gaat koken, stuurt ze de vrijgezellen de keuken uit om zich even terug te trekken. “Het is wel een beetje gek om steeds drie mannen om je heen te hebben. Soms denk ik ook eventjes… Nu ook met klaarmaken vond ik het wel eventjes prima dat ze gingen zitten.”

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hierboven.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV