Zien: Omstreden Marc Overmars gaat bij Royal Antwerp FC meer verdienen dan bij Ajax

Zien: Omstreden Marc Overmars gaat bij Royal Antwerp FC meer verdienen dan bij Ajax

Amper twee maanden na zijn ontslag bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag is Marc Overmars alweer onder de pannen. De oud-voetballer gaat aan de slag als technisch directeur bij Royal Antwerp FC. Overmars tekent een contract voor meerdere jaren en gaat jaarlijks meer verdienen dan dat hij Ajax deed.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Omstreden <em>Marc Overmars</em> gaat bij <em>Royal Antwerp FC</em> meer verdienen dan bij <em>Ajax</em> Amper twee maanden na zijn ontslag bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag is Marc Overmars alweer onder de pannen. De oud-voetballer gaat aan de slag als technisch directeur bij Royal Antwerp FC. Overmars tekent een contract voor meerdere jaren en gaat jaarlijks meer verdienen dan dat hij Ajax deed. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe periodeTijdens de persconferentie over zijn aanstelling, vertelde Overmars dat deze stap voor hem een nieuwe periode betekende. Hij zou overtuigd geraakt zijn van het ambitieuze project van Royal Antwerp FC. De snelheid van de overstap en de manier waarop het tijdens de persconferentie vandaag naar buiten werd gebracht, doen heel wat wenkbrauwen fronsen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Omstreden Marc Overmars gaat bij Royal Antwerp FC meer verdienen dan bij Ajax

Nieuwe periode
Tijdens de persconferentie over zijn aanstelling, vertelde Overmars dat deze stap voor hem een nieuwe periode betekende. Hij zou overtuigd geraakt zijn van het ambitieuze project van Royal Antwerp FC. De snelheid van de overstap en de manier waarop het tijdens de persconferentie vandaag naar buiten werd gebracht, doen heel wat wenkbrauwen fronsen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Omstreden Marc Overmars gaat bij Royal Antwerp FC meer verdienen dan bij Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV