DWDD gemist? Hans Boland over zijn vertaling van het boek Misdaad en Straf

DWDD gemist? Hans Boland over zijn vertaling van het boek Misdaad en Straf

DWDD gemist? Hans Boland over zijn vertaling van het boek Misdaad en Straf In de uitzending van De Wereld Draait Door van woensdag 13 maart is Hans Boland te gast. Boland is meestervertaler Russisch en maakte in 2017 furore met zijn vertaling van de roman Anna Karenina. Boland heeft nu opnieuw een groot werk vertaald: Het boek 'Misdaad en Straf’ van Dostojevski. Bekijk ook DWDD gemist? Özcan Akyol over Eus in Medialand Bekijk deze video » DWDD gemist? 'Doelen worden niet gehaald met klimaatakkoord' Bekijk deze video » De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van DWDD terugkijken bij Gids.TV.
TV

In de uitzending van De Wereld Draait Door van woensdag 13 maart is Hans Boland te gast. Boland is meestervertaler Russisch en maakte in 2017 furore met zijn vertaling van de roman Anna Karenina. Boland heeft nu opnieuw een groot werk vertaald: Het boek 'Misdaad en Straf’ van Dostojevski.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van DWDD terugkijken bij Gids.TV.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Hans Boland over zijn vertaling van het boek Misdaad en Straf of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: uitzending, misdaad, gemist, roman, uitzending gemist, de wereld draait door, dwdd, vertaling, boek, werk, Misdaad en straf

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »