Op1 gemist? Karin en Michel van Zanten vangen thuis Oekraïense vluchtelingen op

Op1 gemist? Karin en Michel van Zanten vangen thuis Oekraïense vluchtelingen op

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 21 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Karin van Zanten en haar man Michel doen er alles aan om weer een lach op de gezichten van Iryna en haar 11-jarige dochter Alisa te toveren. Moeder en dochter moesten vanwege de oorlog hun land verlaten en kwamen terecht bij het koppel in Dordrecht. In Op1 vertelt Karin waarom ze Iryna en Alisa in huis hebben genomen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Karin</em> en <em>Michel van Zanten</em> vangen thuis <em>Oekraïense vluchtelingen</em> op Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 21 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Karin van Zanten en haar man Michel doen er alles aan om weer een lach op de gezichten van Iryna en haar 11-jarige dochter Alisa te toveren. Moeder en dochter moesten vanwege de oorlog hun land verlaten en kwamen terecht bij het koppel in Dordrecht. In Op1 vertelt Karin waarom ze Iryna en Alisa in huis hebben genomen. Tekst gaat verder onder de video. Vader moeten achterlaten"Er is niets beters dan een ander kind die je uit die oorlog kan halen. Kinderen onderling zijn zo sterk, maar we zien dagelijks de pijn van een meisje die haar vader heeft moeten achterlaten", aldus Karin van Zanten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Karin en Michel van Zanten vangen thuis Oekraïense vluchtelingen op

Vader moeten achterlaten
"Er is niets beters dan een ander kind die je uit die oorlog kan halen. Kinderen onderling zijn zo sterk, maar we zien dagelijks de pijn van een meisje die haar vader heeft moeten achterlaten", aldus Karin van Zanten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV