De rijdende rechter aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De rijdende rechter aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De rijdende rechter aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat een nieuw seizoen van De rijdende rechter van start op NPO 1. Elke dinsdag is rond 21.20 uur te zien hoe mr. John Reid samen met presentatrice Jetske van den Elsen hoogoplopende burenruzies en andere conflicten probeert op te lossen. Jonge buurmannenIn de eerste aflevering reist mr. Reid naar Ulft. Meneer Kuijer en zijn vrouw zijn op leeftijd en zien de buurt door de jaren heen veranderen. Volgens hen nemen twee jonge buurmannen het niet zo nauw met de regels. Buurman Boudewijn stookt vuurtjes en heeft een open overkapping waar fel tl-licht vandaan schijnt. BriefjesBuurman Johan heeft een schutting gebouwd die hen het zicht belemmert. De buurmannen vinden op hun beurt dat zij niks verkeerd doen en willen zeker niet meer lastiggevallen worden via briefjes en geschreeuw. Het is dus de hoogste tijd voor De rijdende rechter om met een juridisch passende oplossing te komen. Bekijk ook Zien! Meester Frank Visser probeert burenruzie familie Flodder op te lossen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond gaat een nieuw seizoen van De rijdende rechter van start op NPO 1. Elke dinsdag is rond 21.20 uur te zien hoe mr. John Reid samen met presentatrice Jetske van den Elsen hoogoplopende burenruzies en andere conflicten probeert op te lossen.

Jonge buurmannen
In de eerste aflevering reist mr. Reid naar Ulft. Meneer Kuijer en zijn vrouw zijn op leeftijd en zien de buurt door de jaren heen veranderen. Volgens hen nemen twee jonge buurmannen het niet zo nauw met de regels. Buurman Boudewijn stookt vuurtjes en heeft een open overkapping waar fel tl-licht vandaan schijnt.

Briefjes
Buurman Johan heeft een schutting gebouwd die hen het zicht belemmert. De buurmannen vinden op hun beurt dat zij niks verkeerd doen en willen zeker niet meer lastiggevallen worden via briefjes en geschreeuw. Het is dus de hoogste tijd voor De rijdende rechter om met een juridisch passende oplossing te komen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Rijdende Rechter

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV