Eva Jinek: 'Heeft Antwerp überhaupt met Overmars gesproken over de affaire Ajax?

Eva Jinek: 'Heeft Antwerp überhaupt met Overmars gesproken over de affaire Ajax?

Het was maandag hét gesprek van de dag in de voetbalwereld: de gang van de wegens seksueel overschrijdend gedrag in ophef geraakte Marc Overmars naar Antwerp. Velen zijn verbijsterd dat hij zo snel de draad weer oppakt en bekritseren zijn gebrek aan een moreel kompas. Eva Jinek snapt het ook niet helemaal: 'Weten we of er in Antwerpen überhaupt met hem gesproken is over die hele affaire bij Ajax, over dat gedrag?' Ze sprak erover met sportpresentatoren Sjoerd van Ramshorst en Leonne Stentler. Bekijk het fragment hieronder.

Eva Jinek: 'Heeft <em>Antwerp</em> überhaupt met Overmars gesproken over de affaire Ajax? Het was maandag hét gesprek van de dag in de voetbalwereld: de gang van de wegens seksueel overschrijdend gedrag in ophef geraakte Marc Overmars naar Antwerp. Velen zijn verbijsterd dat hij zo snel de draad weer oppakt en bekritseren zijn gebrek aan een moreel kompas. Eva Jinek snapt het ook niet helemaal: 'Weten we of er in Antwerpen überhaupt met hem gesproken is over die hele affaire bij Ajax, over dat gedrag?' Ze sprak erover met sportpresentatoren Sjoerd van Ramshorst en Leonne Stentler. Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 21 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Eva Jinek: 'Heeft Antwerp überhaupt met Overmars gesproken over de affaire Ajax?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 21 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV