Wim Kieft over toekomst Vandaag Inside: "Dat zag er even somber uit!"

Wim Kieft over toekomst Vandaag Inside: "Dat zag er even somber uit!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 21 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wim Kieft</em> over toekomst <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Dat zag er even somber uit!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 21 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Na afloop van de uitzending van Vandaag Inside beschouwt Wilfred Genee de aflevering na met tafelgast Wim Kieft. Die heeft zich weer uitstekend vermaakt. Ook krijgt hij nog even de kans om enkele van zijn shows in het theater te promoten. Dat blijft hij gewoon doen de komende tijd - mits het programma nog bestaat, grapt Genee. "Dat zag er even somber uit!" aldus Kieft, maar er wordt verder niet over doorgepraat. Ze lijken hier te doelen op het terugtrekken van Voetbal International als sponsor, omdat het te weinig over voetbal ging. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na afloop van de uitzending van Vandaag Inside beschouwt Wilfred Genee de aflevering na met tafelgast Wim Kieft. Die heeft zich weer uitstekend vermaakt. Ook krijgt hij nog even de kans om enkele van zijn shows in het theater te promoten. Dat blijft hij gewoon doen de komende tijd - mits het programma nog bestaat, grapt Genee. "Dat zag er even somber uit!" aldus Kieft, maar er wordt verder niet over doorgepraat. Ze lijken hier te doelen op het terugtrekken van Voetbal International als sponsor, omdat het te weinig over voetbal ging.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV