Dinsdag in Married At First Sight: proost Maurice met nieuwe vlam?

Dinsdag in Married At First Sight: proost Maurice met nieuwe vlam?

In de promo van Married At First Sight van dinsdagavond zien we dat Maurice wederom met een andere man op de liefde proost. Na een mislukt huwelijk met Arjan en een parachutesprong met Patrick gaat hij nu op date met Davide in een rondvaartboot. De eerste beelden zie je hieronder.

Dinsdag in <em>Married At First Sight</em>: proost Maurice met nieuwe vlam? In de promo van Married At First Sight van dinsdagavond zien we dat Maurice wederom met een andere man op de liefde proost. Na een mislukt huwelijk met Arjan en een parachutesprong met Patrick gaat hij nu op date met Davide in een rondvaartboot. De eerste beelden zie je hieronder. Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4 en daarnaast vooruit te kijken bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: Arjan keihard aangepakt door Maurice en experts, "Kijk verder dan dat eerste plaatje!' Bekijk deze video » Married At First Sight: Maurice krijgt 3 nieuwe dates na mismatch met Arjan, "Ik sta open voor nieuwe liefde" Bekijk deze video » Maurice en Patrick springen uit vliegtuig tijdens MAFS-date (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Married At First Sight: proost Maurice met nieuwe vlam?

Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4 en daarnaast vooruit te kijken bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV