Rolf Sanchez is in Amerika bij Golden Gate Brigde overvallen: "Hele auto geplunderd" (video)

Rolf Sanchez is in Amerika bij Golden Gate Brigde overvallen: "Hele auto geplunderd" (video)

Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie beleefde kortgeleden in Amerika geen leuke ervaring. De zangers reisden naar Amerika en zijn daar met de crew overvallen. Dit vertelt Rolf, dinsdag 22 maart, voor de camera van Shownieuws bij de bekendmaking van de extra concertreeks van De Vrienden van Amstel LIVE. Bekijk het gesprek met de zanger hieronder.

"Hele auto leeg"
Bij de Golden Gate Bridge in San Francisco gaat het mis: hun auto wordt geplunderd. "Wij rennen naar de auto toe...onze hele auto leeg... laptops meegenomen, tassen, paspoorten, creditcards, alles meegenomen...het was wel heftig."

Bekijk Rolf Sanchez' reactie op de overval in de Shownieuws-video hieronder.

<em>Rolf Sanchez</em> is in Amerika bij <em>Golden Gate Brigde</em> overvallen: &quot;Hele auto geplunderd&quot; (video) Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie beleefde kortgeleden in Amerika geen leuke ervaring. De zangers reisden naar Amerika en zijn daar met de crew overvallen. Dit vertelt Rolf, dinsdag 22 maart, voor de camera van Shownieuws bij de bekendmaking van de extra concertreeks van De Vrienden van Amstel LIVE. Bekijk het gesprek met de zanger hieronder. "Hele auto leeg"Bij de Golden Gate Bridge in San Francisco gaat het mis: hun auto wordt geplunderd. "Wij rennen naar de auto toe...onze hele auto leeg... laptops meegenomen, tassen, paspoorten, creditcards, alles meegenomen...het was wel heftig." Bekijk Rolf Sanchez' reactie op de overval in de Shownieuws-video hieronder. Bekijk ook Video: Rolf Sanchez maakt single met Bilal Wahib: 'Verdient een tweede kans' Bekijk deze video » Video: Rolf Sanchez doet er alles aan om zijn señorita door te laten breken Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV