Video: Neemt Renze Klamer 'deze mooie dame' mee naar zijn talkshow?

Video: Neemt Renze Klamer 'deze mooie dame' mee naar zijn talkshow?

Renze Klamer, die in de zomer van 2021 samen met Fidan Ekiz ontslagen werd bij De Vooravond, maakt in augustus zijn tv-comeback. Vandaag maakt RTL bekend dat de presentator een tweejarig contract tekent bij het mediabedrijf en in augustus met een eigen talkshow komt. Bekijk in de video hieronder hoe Renze zich al op zijn gemak voelt op de werkvloer van RTL.

Lees verder onder de video.

Video: Neemt Renze Klamer 'deze mooie dame' mee naar zijn talkshow? Renze Klamer, die in de zomer van 2021 samen met Fidan Ekiz ontslagen werd bij De Vooravond, maakt in augustus zijn tv-comeback. Vandaag maakt RTL bekend dat de presentator een tweejarig contract tekent bij het mediabedrijf en in augustus met een eigen talkshow komt. Bekijk in de video hieronder hoe Renze zich al op zijn gemak voelt op de werkvloer van RTL. Lees verder onder de video. Mooie dameRenze is aan het rondkijken op zijn nieuwe werkplek en vraagt aan de kijkers of hij 'deze mooie dame' meeneemt naar de talkshow of niet. De dagelijkse talkshow van Renze zal de hele maand augustus elke werkdag te zien zijn bij RTL 4. Bekijk de video hierboven. De talkshow met Renze Klamer zal in augustus 2022 te zien zijn bij RTL 4. Bekijk ook Zien: Renze Klamer krijgt eigen talkshow bij RTL 4: "Veel energie en vertrouwen" (video) Bekijk deze video » Renze Klamer reageert op RTL-contract: "Tijd voor m'n tv-comeback" (video) Bekijk deze video »

Mooie dame
Renze is aan het rondkijken op zijn nieuwe werkplek en vraagt aan de kijkers of hij 'deze mooie dame' meeneemt naar de talkshow of niet. De dagelijkse talkshow van Renze zal de hele maand augustus elke werkdag te zien zijn bij RTL 4. Bekijk de video hierboven.

De talkshow met Renze Klamer zal in augustus 2022 te zien zijn bij RTL 4.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Neemt Renze Klamer 'deze mooie dame' mee naar zijn talkshow? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV