Intro: Tijd voor MAX-aflevering Oant Moarn ter nagedachtenis van Piet Paulusma

Intro: Tijd voor MAX-aflevering Oant Moarn ter nagedachtenis van Piet Paulusma

De speciale uitzending ter nagedachtenis van Piet Paulusma gemist? Je kunt Oant Moarn terugkijken via Gids.tv

Vandaag zagen we bij Tijd voor MAX een speciale uitzending over de weerman Piet Paulusma, die afgelopen zondag is overleden. Bekijk de intro van deze aflevering ter nagedachtenis van Piet hieronder.

Lees verder onder de video.

Intro: <em>Tijd voor MAX</em>-aflevering <em>Oant Moarn</em> ter nagedachtenis van Piet Paulusma De speciale uitzending ter nagedachtenis van Piet Paulusma gemist? Je kunt Oant Moarn terugkijken via Gids.tv Vandaag zagen we bij Tijd voor MAX een speciale uitzending over de weerman Piet Paulusma, die afgelopen zondag is overleden. Bekijk de intro van deze aflevering ter nagedachtenis van Piet hieronder. Lees verder onder de video. InterviewsOmroep Tiijd voor MAX was al enige tijd op de hoogte van de ziekte van Piet. Op zijn verzoek zijn daarom in november al enkele interviews met familieleden opgenomen. De kinderen van Piet Paulusma kwamen aan het woord in Oant Moarn. Ook zijn tweelingbroer Lume en Joke, de vrouw waar hij jaren mee getrouwd was, waren aanwezig. Paulusma overleed zondag op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. De speciale uitzending Oant Moarn was vandaag, dinsdag 22 maart, om 17.10 uur te zien op NPO 1. Bekijk ook Zien: Piet Paulusma heeft een ereplek in RobbertsWonderstad van LEGO Bekijk deze video » Video: Speciale Tijd voor MAX-uitzending 'Oant Moarn' over overleden Piet Paulusma Bekijk deze video »
TV :
Intro: Tijd voor MAX-aflevering Oant Moarn ter nagedachtenis van Piet Paulusma

Interviews
Omroep Tiijd voor MAX was al enige tijd op de hoogte van de ziekte van Piet. Op zijn verzoek zijn daarom in november al enkele interviews met familieleden opgenomen. De kinderen van Piet Paulusma kwamen aan het woord in Oant Moarn. Ook zijn tweelingbroer Lume en Joke, de vrouw waar hij jaren mee getrouwd was, waren aanwezig. Paulusma overleed zondag op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

De speciale uitzending Oant Moarn was vandaag, dinsdag 22 maart, om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV