Oant Moarn: Piet Paulusma hield ontzettend veel van de feestdagen (Tijd voor MAX)

Oant Moarn: Piet Paulusma hield ontzettend veel van de feestdagen (Tijd voor MAX)

De speciale uitzending ter nagedachtenis van Piet Paulusma gemist? Je kunt Oant Moarn terugkijken via Gids.tv

Vandaag zagen we een speciale uitzending ter nagedachtenis van weerman Piet Paulusma, die afgelopen zondag is overleden. Bekijk een fragment van deze Tijd voor MAX-aflevering (22 maart) hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Oant Moarn</em>: <em>Piet Paulusma</em> hield ontzettend veel van de <em>feestdagen</em> (<em>Tijd voor MAX</em>) De speciale uitzending ter nagedachtenis van Piet Paulusma gemist? Je kunt Oant Moarn terugkijken via Gids.tv Vandaag zagen we een speciale uitzending ter nagedachtenis van weerman Piet Paulusma, die afgelopen zondag is overleden. Bekijk een fragment van deze Tijd voor MAX-aflevering (22 maart) hieronder. Lees verder onder de video. KerstPiet Paulusma overleed zondag op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Afgelopen zomer kreeg Piets familie te horen dat hij niet lang meer te leven had. Het kon wel eens zijn laatste kerst worden. Piet hield van de feestdagen, vooral de kerst was zijn ding. De speciale uitzending Oant Moarn was vandaag, dinsdag 22 maart, om 17.10 uur te zien op NPO 1. Bekijk ook Zien: Laatste weerbericht van Piet Paulusma op televisie bij Omroep MAX Bekijk deze video » Intro: Tijd voor MAX-aflevering Oant Moarn ter nagedachtenis van Piet Paulusma Bekijk deze video »
TV :
Oant Moarn: Piet Paulusma hield ontzettend veel van de feestdagen (Tijd voor MAX)

Kerst
Piet Paulusma overleed zondag op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Afgelopen zomer kreeg Piets familie te horen dat hij niet lang meer te leven had. Het kon wel eens zijn laatste kerst worden. Piet hield van de feestdagen, vooral de kerst was zijn ding.

De speciale uitzending Oant Moarn was vandaag, dinsdag 22 maart, om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV