Welke Ginny is de juiste in Dit is mijn huis? (video)

Welke Ginny is de juiste in Dit is mijn huis? (video)

Vanavond zien we bij SBS6 het programma Dit is mijn huis - een soort Wie van de 3, maar dan met huizen. Kees Tol gaat op bezoek bij vier mensen die allemaal beweren dezelfde persoon te zijn en in hetzelfde huis te wonen. Bekijk hieronder de eerste beelden van Dit is mijn huis aflevering 3 'Ginny'.

Lees verder onder de video.

Welke Ginny is de juiste in <em>Dit is mijn huis</em>? (video) Vanavond zien we bij SBS6 het programma Dit is mijn huis - een soort Wie van de 3, maar dan met huizen. Kees Tol gaat op bezoek bij vier mensen die allemaal beweren dezelfde persoon te zijn en in hetzelfde huis te wonen. Bekijk hieronder de eerste beelden van Dit is mijn huis aflevering 3 'Ginny'. Lees verder onder de video. "Zij loog!"Vier knappe dames die allemaal beweren Ginny te heten en in een half vrijstaande villa in Wijchen te wonen. Maar wie spreekt de waarheid? Olcay Gulsen weet al wie er liegt er wie niet: "Zij loog!" Bekijk een fragment uit aflevering 3 hierboven. Dit is mijn huis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit is mijn huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van nieuw SBS6-programma Dit is mijn huis Bekijk deze video » Oordeel zelf: Dit is mijn huis-studiopanel gelooft niet dat dit de echte bewoonster is (video) Bekijk deze video »
TV :
Welke Ginny is de juiste in Dit is mijn huis? (video)

"Zij loog!"
Vier knappe dames die allemaal beweren Ginny te heten en in een half vrijstaande villa in Wijchen te wonen. Maar wie spreekt de waarheid? Olcay Gulsen weet al wie er liegt er wie niet: "Zij loog!" Bekijk een fragment uit aflevering 3 hierboven.

Dit is mijn huis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit is mijn huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Welke Ginny is de juiste in Dit is mijn huis? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV