Dit is mijn huis: Olcay Gulsen is het pispaaltje van de groep (video)

Dit is mijn huis: Olcay Gulsen is het pispaaltje van de groep (video)

Vanavond zien we weer het programma Dit is mijn huis - een soort Wie van de 3, maar dan met huizen. Kees Tol gaat op bezoek bij vier mensen die allemaal beweren dezelfde persoon te zijn en in hetzelfde huis te wonen. Bekijk hieronder beelden van Dit is mijn huis aflevering 3 'Ginny'.

Lees verder onder de video.

<em>Dit is mijn huis</em>: Olcay Gulsen is het pispaaltje van de groep (video) Vanavond zien we weer het programma Dit is mijn huis - een soort Wie van de 3, maar dan met huizen. Kees Tol gaat op bezoek bij vier mensen die allemaal beweren dezelfde persoon te zijn en in hetzelfde huis te wonen. Bekijk hieronder beelden van Dit is mijn huis aflevering 3 'Ginny'. Lees verder onder de video. PispaaltjeVier knappe dames die allemaal beweren Ginny te heten en in een half vrijstaande villa in Wijchen te wonen. Maar wie spreekt de waarheid? We zien het vanavond. Olcay Gulsen weet al wie er liegt er wie niet. Maar ook komt ze erachter dat ze het 'pispaaltje' van de groep is. Bekijk een fragment uit aflevering 3 hierboven. Dit is mijn huis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit is mijn huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van nieuw SBS6-programma Dit is mijn huis Bekijk deze video » Welke Ginny is de juiste in Dit is mijn huis? (video) Bekijk deze video »

Pispaaltje
Vier knappe dames die allemaal beweren Ginny te heten en in een half vrijstaande villa in Wijchen te wonen. Maar wie spreekt de waarheid? We zien het vanavond. Olcay Gulsen weet al wie er liegt er wie niet. Maar ook komt ze erachter dat ze het 'pispaaltje' van de groep is. Bekijk een fragment uit aflevering 3 hierboven.

Dit is mijn huis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit is mijn huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit is mijn huis: Olcay Gulsen is het pispaaltje van de groep (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV