Sorry voor de Tieten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sorry voor de Tieten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sorry voor de Tieten gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond om 20.30 uur op Net5: de special Sorry voor de tieten van columnist en schrijver Stella Bergsma. Ooit konden we van borsten geen genoeg krijgen, maar tegenwoordig zijn ze een taboe. Waar komt die weerzin vandaan? Alle fragmenten uit deze uitzending Sorry voor de tieten gemist? Dr. Kaoethar Darmoni ziet borsten als schild Bekijk deze video » Sorry voor de tieten gemist? Discussie over tonen borsten: "Je wil toch ook iets losmaken?" Bekijk deze video » Sorry voor de tieten: "Absurd dat vrouwentepel niet mag op social media, mannentepel wel" Bekijk deze video » InstagramBorsten worden bedekt, geblurd en geblokkeerd. Wie zich in bikini op Instagram vertoont, wordt uitgescholden. En als de bikini afzakt, word je verwijderd. Wanneer sloeg de liefde voor borsten om in woede en veranderde lust in angst? Stella wil het voor zichzelf snappen, maar ook voor de mensen die zo anders op bloot reageren dan zij. ZoektochtIn haar zoektocht gaat zij langs bij mensen die een hoop over borsten te vertellen hebben; wetenschappers, biologen, seksuologen, schrijvers, sociologen, filmmakers en andere borstendeskundigen. Ze spreekt voorbijgangers aan, en ook de mensen die achter hun scherm via social media van alles van borsten vinden. Bekijk ook VI Vandaag: Johan Derksen enthousiast over tieten Stella Bergsma Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond om 20.30 uur op Net5: de special Sorry voor de tieten van columnist en schrijver Stella Bergsma. Ooit konden we van borsten geen genoeg krijgen, maar tegenwoordig zijn ze een taboe. Waar komt die weerzin vandaan?

Instagram
Borsten worden bedekt, geblurd en geblokkeerd. Wie zich in bikini op Instagram vertoont, wordt uitgescholden. En als de bikini afzakt, word je verwijderd. Wanneer sloeg de liefde voor borsten om in woede en veranderde lust in angst? Stella wil het voor zichzelf snappen, maar ook voor de mensen die zo anders op bloot reageren dan zij.

Zoektocht
In haar zoektocht gaat zij langs bij mensen die een hoop over borsten te vertellen hebben; wetenschappers, biologen, seksuologen, schrijvers, sociologen, filmmakers en andere borstendeskundigen. Ze spreekt voorbijgangers aan, en ook de mensen die achter hun scherm via social media van alles van borsten vinden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV