Özcan Akyol in Vandaag Inside over WhatsApp-foto Wilfred Genee: "Ook wel raar"

Özcan Akyol in Vandaag Inside over WhatsApp-foto Wilfred Genee: "Ook wel raar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Özcan Akyol in <em>Vandaag Inside</em> over WhatsApp-foto <em>Wilfred Genee</em>: &quot;Ook wel raar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Özcan Akyol is oprecht verbaasd over de WhatsApp-foto van Wilfred Genee: "Jij hebt ook wel een rare foto", aldus Akyol. Genee weet niet wat hij hoort: "Dat is toch een grappige foto?" Waarop Akyol dan weer een beetje ongemakkelijk 'leuk' reageert. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Özcan Akyol is oprecht verbaasd over de WhatsApp-foto van Wilfred Genee: "Jij hebt ook wel een rare foto", aldus Akyol. Genee weet niet wat hij hoort: "Dat is toch een grappige foto?" Waarop Akyol dan weer een beetje ongemakkelijk 'leuk' reageert.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV