Hugo de Jonge krijgt wind van voren in Vandaag Inside: "liegen", "netwerkcorruptie"

Hugo de Jonge krijgt wind van voren in Vandaag Inside: "liegen", "netwerkcorruptie"

Gisteren (woensdag 23 maart) kwam naar buiten dat Hugo de Jonge veel meer wist over de mondkapjesdeal met Sywert van Lienden dan hij beweerde. De ex-'coronaminister' krijgt nu de wind van voren in Vandaag Inside. "Dat heet liegen," aldus René van der Gijp. Volgens Özcan Akyol is er zelfs sprake van "netwerkcorruptie".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Hugo de Jonge</em> krijgt wind van voren in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;liegen&quot;, &quot;netwerkcorruptie&quot; Gisteren (woensdag 23 maart) kwam naar buiten dat Hugo de Jonge veel meer wist over de mondkapjesdeal met Sywert van Lienden dan hij beweerde. De ex-'coronaminister' krijgt nu de wind van voren in Vandaag Inside. "Dat heet liegen," aldus René van der Gijp. Volgens Özcan Akyol is er zelfs sprake van "netwerkcorruptie". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bang voor SywertUit een appje van De Jonge, waarin hij stelt dat hij Van Lienden liever "inside pissing out" heeft dan "outside pissing in", concludeert Derksen dat de voormalige minister "een beetje bang voor Sywert" was. Die verkondigde in de media namelijk al bij hoog en laag dat hij die mondkapjes wel even kon regelen. "Dan weet je meteen dat die man ook absoluut niet tegen kritiek kan." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bang voor Sywert
Uit een appje van De Jonge, waarin hij stelt dat hij Van Lienden liever "inside pissing out" heeft dan "outside pissing in", concludeert Derksen dat de voormalige minister "een beetje bang voor Sywert" was. Die verkondigde in de media namelijk al bij hoog en laag dat hij die mondkapjes wel even kon regelen. "Dan weet je meteen dat die man ook absoluut niet tegen kritiek kan."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV