Johan Derksen reageert op homofiele buurman van René van der Gijp: "Hè bah!"

Johan Derksen reageert op homofiele buurman van René van der Gijp: "Hè bah!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> reageert op homofiele buurman van <em>René van der Gijp</em>: &quot;Hè bah!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De heren aan tafel bij Vandaag Inside vertellen over de problemen waar ze mee te maken hadden toen ze nog in de stad woonden. Ze hebben alles al meegemaakt: pissen en poepen in de portiek, drugsgebruikers, dieven die autoradio's zaten te verdelen. René van der Gijp vertelt dat hij het niet zo erg vond, maar zijn homofiele buurman wél. Bij het horen van de woorden "homofiele buurman" schiet Derksen er snel tussendoor: "Hè bah!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren aan tafel bij Vandaag Inside vertellen over de problemen waar ze mee te maken hadden toen ze nog in de stad woonden. Ze hebben alles al meegemaakt: pissen en poepen in de portiek, drugsgebruikers, dieven die autoradio's zaten te verdelen. René van der Gijp vertelt dat hij het niet zo erg vond, maar zijn homofiele buurman wél. Bij het horen van de woorden "homofiele buurman" schiet Derksen er snel tussendoor: "Hè bah!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV