Johan Derksen haalt hard uit naar koningin Máxima: "Golddigger"

Johan Derksen haalt hard uit naar koningin Máxima: "Golddigger"

Dat Johan Derksen helemaal niets opheeft met het koningshuis is algemeen bekend. Woensdag haalde hij weer eens keihard uit naar koning Willem-Alexander en zijn familie, die "alles voor de bühne" doen. Ook over koningin Máxima is Derksen niet te spreken: "Dat is een nette, weloverwogen golddigger!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> haalt hard uit naar koningin Máxima: &quot;Golddigger&quot; Dat Johan Derksen helemaal niets opheeft met het koningshuis is algemeen bekend. Woensdag haalde hij weer eens keihard uit naar koning Willem-Alexander en zijn familie, die "alles voor de bühne" doen. Ook over koningin Máxima is Derksen niet te spreken: "Dat is een nette, weloverwogen golddigger!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. VluchtelingenHet gesprek komt op de koninklijke familie als Wilfred Genee vertelt dat ze vluchtelingen op zullen vangen in een leegstaand kasteel. Voor Derksen vormt dit het startschot om weer eens flink tekeer te gaan - dit keer vooral op Máxima. "Er is niets echt aan die vrouw. [...] Met alle respect voor onze koning, maar die vrouw was nooit met die gozer getrouwd als hij niet de koning van Nederland was geweest." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vluchtelingen
Het gesprek komt op de koninklijke familie als Wilfred Genee vertelt dat ze vluchtelingen op zullen vangen in een leegstaand kasteel. Voor Derksen vormt dit het startschot om weer eens flink tekeer te gaan - dit keer vooral op Máxima. "Er is niets echt aan die vrouw. [...] Met alle respect voor onze koning, maar die vrouw was nooit met die gozer getrouwd als hij niet de koning van Nederland was geweest."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV