Özcan Akyol maakt RTL-aanwinst Renze Klamer met de grond gelijk: "Hij kan niks!"

Özcan Akyol maakt RTL-aanwinst Renze Klamer met de grond gelijk: "Hij kan niks!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Özcan Akyol</em> maakt RTL-aanwinst <em>Renze Klamer</em> met de grond gelijk: &quot;Hij kan niks!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Renze Klamer maakt de overstap naar RTL, nadat hij door BNNVARA op nogal onbeschofte wijze aan de kant is gezet. Volgens Johan Derksen heeft Klamer wel flair en uitstraling, maar wat vindt Özcan Akyol ervan? "Euh, ja, die kan niks," zegt Akyol met droge ogen. "Renze moest de administratie doen. Om die reden zat hij naast Fidan Ekiz." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Renze Klamer maakt de overstap naar RTL, nadat hij door BNNVARA op nogal onbeschofte wijze aan de kant is gezet. Volgens Johan Derksen heeft Klamer wel flair en uitstraling, maar wat vindt Özcan Akyol ervan? "Euh, ja, die kan niks," zegt Akyol met droge ogen. "Renze moest de administratie doen. Om die reden zat hij naast Fidan Ekiz."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV