Floortje naar het einde van de wereld in Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje naar het einde van de wereld in Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje naar het einde van de wereld in Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending Sinds donderdag is Floortje Dessing terug met een gloednieuw seizoen van Floortje naar het einde van de wereld. Ze kan eindelijk weer op reis na een lange en zware pandemie en bezoekt in deze aflevering Argentinië. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de beelden van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld in Patagonië (afl. 2) Bekijk deze video » Verlaten uithoekIn Argentinië bezoekt Floortje een bijzondere Amerikaanse familie, die op de uitgestrekte vlaktes van Noord-Patagonië woont. Pater familias is de 74-jarige Ashley. Veertig jaar geleden verloor hij zijn hart aan deze verlaten uithoek en kocht hij een oude estancia midden in de natuur. PaardDe bewoonde wereld is slechts per paard bereikbaar in een tocht van zo'n vier uur. Ashley woont op een uur lopen van de estancia. Floortje maakt kennis met de hele familie op deze adembenemend mooie plek aan de voet van het Andesgebergte. Bekijk ook Nieuw seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Uit een gevoel van onmacht is Floortje Dessing afgereisd naar Oekraïne Bekijk deze video »
Uitzending :
Floortje naar het einde van de wereld in Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Sinds donderdag is Floortje Dessing terug met een gloednieuw seizoen van Floortje naar het einde van de wereld. Ze kan eindelijk weer op reis na een lange en zware pandemie en bezoekt in deze aflevering Argentinië.

Verlaten uithoek
In Argentinië bezoekt Floortje een bijzondere Amerikaanse familie, die op de uitgestrekte vlaktes van Noord-Patagonië woont. Pater familias is de 74-jarige Ashley. Veertig jaar geleden verloor hij zijn hart aan deze verlaten uithoek en kocht hij een oude estancia midden in de natuur.

Paard
De bewoonde wereld is slechts per paard bereikbaar in een tocht van zo'n vier uur. Ashley woont op een uur lopen van de estancia. Floortje maakt kennis met de hele familie op deze adembenemend mooie plek aan de voet van het Andesgebergte.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Floortje naar het einde van de wereld

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV