Jinek: frietbakkers vertellen schrijnende verhalen over bezoek aan Oekraïense grens

Jinek: frietbakkers vertellen schrijnende verhalen over bezoek aan Oekraïense grens

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Franky van Hintum en Coen van Oosten vertellen bij Jinek, dat woensdag werd gepresenteerd door Humberto Tan, dat ze met hun frietkar naar de Oekraïense grens zijn vertrokken. Daar deelden ze patat uit aan vluchtelingen, en ze vertellen wat ze het meeste is bijgebleven. Zo vertelt Van Hintum dat hij nachtmerries heeft, omdat hij denkt dat een meisje dat hij zag opleven door hun snoep en frietjes, daar nog is terwijl zij om financiële redenen terug moesten naar Nederland.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: frietbakkers vertellen schrijnende verhalen over bezoek aan Oekraïense grens Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Franky van Hintum en Coen van Oosten vertellen bij Jinek, dat woensdag werd gepresenteerd door Humberto Tan, dat ze met hun frietkar naar de Oekraïense grens zijn vertrokken. Daar deelden ze patat uit aan vluchtelingen, en ze vertellen wat ze het meeste is bijgebleven. Zo vertelt Van Hintum dat hij nachtmerries heeft, omdat hij denkt dat een meisje dat hij zag opleven door hun snoep en frietjes, daar nog is terwijl zij om financiële redenen terug moesten naar Nederland. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: frietbakkers vertellen schrijnende verhalen over bezoek aan Oekraïense grens

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV