Keuringsdienst van Waarde: product met actieve kool, is dat wel goed voor je lichaam?

Keuringsdienst van Waarde: product met actieve kool, is dat wel goed voor je lichaam?

Van de drogist tot het schap met sap: het ziet er zwart van de spullen met actieve kool. Er zijn crèmes en tandpasta’s, voedingssupplementen en sap. Goed voor de gezondheid, zeggen ze... Maar is dat echt zo goed voor je lichaam? Je ziet het vanavond in een nieuwe aflevering.

Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van Waarde</em>: product met <em>actieve kool</em>, is dat wel goed voor je lichaam? Van de drogist tot het schap met sap: het ziet er zwart van de spullen met actieve kool. Er zijn crèmes en tandpasta’s, voedingssupplementen en sap. Goed voor de gezondheid, zeggen ze... Maar is dat echt zo goed voor je lichaam? Je ziet het vanavond in een nieuwe aflevering. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst van waarde: zit er nou echt slachtafval in de frikandel? Bekijk deze video » Zien: Keuringsdienst van waarde over verschil tussen verse vis en diepvries vis Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV