Tussen de lakens met Geraldine: Kemper maakt gipsafdruk van haar schaamlippen

Tussen de lakens met Geraldine: Kemper maakt gipsafdruk van haar schaamlippen

Geraldine Kemper praat in Tussen de lakens met Geraldine over onder meer de seksualiteit van vrouwen. Maar ze komt ook in actie, zij en andere dames laten namelijk een gipsafdruk maken van hun schaamlippen. Dit om een reëel beeld te laten zien, in het verleden heeft Geraldine door onzekerheid namelijk overwogen om haar schaamlippen te laten corrigeren met een operatie. Nu is het de grote vraag of ze tevreden zal zijn met haar afdruk...

Bekijk de video van Tussen de lakens met Geraldine hieronder. Tussen de lakens met Geraldine is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

<em>Tussen de lakens met Geraldine</em>: Kemper maakt gipsafdruk van haar schaamlippen Geraldine Kemper praat in Tussen de lakens met Geraldine over onder meer de seksualiteit van vrouwen. Maar ze komt ook in actie, zij en andere dames laten namelijk een gipsafdruk maken van hun schaamlippen. Dit om een reëel beeld te laten zien, in het verleden heeft Geraldine door onzekerheid namelijk overwogen om haar schaamlippen te laten corrigeren met een operatie. Nu is het de grote vraag of ze tevreden zal zijn met haar afdruk... Bekijk de video van Tussen de lakens met Geraldine hieronder. Tussen de lakens met Geraldine is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Video: Geraldine Kemper vindt de orgasmekloof heftig en bizar Bekijk deze video » Tussen de lakens met Geraldine: Geraldine en vriend Freek bespreken hun 'kloofje' Bekijk deze video »
TV :
Tussen de lakens met Geraldine: Kemper maakt gipsafdruk van haar schaamlippen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV