Bekijk de beelden van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld in Patagonië (afl. 2)

Bekijk de beelden van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld in Patagonië (afl. 2)

Vanavond is de tweede aflevering van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld te zien. In dit programma bezoekt Floortje Dessing mensen die het roer radicaal hebben omgegooid voor een bestaan buiten de gebaande paden. Floortje brengt een aantal dagen met hen door om te kijken hoe het leven hen vergaat op zo’n geïsoleerde plek. Bekijk de promo van aflevering 2 hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de beelden van <em>Floortje Naar Het Einde Van De Wereld</em> in <em>Patagonië</em> (afl. 2) Vanavond is de tweede aflevering van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld te zien. In dit programma bezoekt Floortje Dessing mensen die het roer radicaal hebben omgegooid voor een bestaan buiten de gebaande paden. Floortje brengt een aantal dagen met hen door om te kijken hoe het leven hen vergaat op zo’n geïsoleerde plek. Bekijk de promo van aflevering 2 hieronder. Lees verder onder de video. PatagoniëIn deze aflevering reist Floortje naar het Argentijnse gebied: Patagonië. Ze bezoekt daar de ranch van Ash en Jen. Hoe is het om hier te leven? En hoe zijn ze hier terechtgekomen? Je ziet het vanavond. Bekijk hierboven de promo van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld aflevering 2. Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Uit een gevoel van onmacht is Floortje Dessing afgereisd naar Oekraïne Bekijk deze video »

Patagonië
In deze aflevering reist Floortje naar het Argentijnse gebied: Patagonië. Ze bezoekt daar de ranch van Ash en Jen. Hoe is het om hier te leven? En hoe zijn ze hier terechtgekomen? Je ziet het vanavond. Bekijk hierboven de promo van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld aflevering 2.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV