Kajsa Ollongren in Op1: 'Mogelijk dat chemische wapens worden ingezet in Oekraïne'

Kajsa Ollongren in Op1: 'Mogelijk dat chemische wapens worden ingezet in Oekraïne'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De leiders van de dertig NAVO-landen komen vandaag in Brussel bijeen voor een historische top over de oorlog in Oekraïne. Vier weken nadat Rusland Oekraïne binnenviel is de vraag hoe de NAVO het niet-lid kan ondersteunen.

Lees verder onder de video.

Kajsa Ollongren in <em>Op1</em>: 'Mogelijk dat <em>chemische wapens</em> worden ingezet in Oekraïne' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De leiders van de dertig NAVO-landen komen vandaag in Brussel bijeen voor een historische top over de oorlog in Oekraïne. Vier weken nadat Rusland Oekraïne binnenviel is de vraag hoe de NAVO het niet-lid kan ondersteunen. Lees verder onder de video. Chemische wapensMinister van Defensie Kajsa Ollongren is aanwezig en vertelde vanavond in Op1 over de plannen. 'Je moet heel serieus nemen dat chemische wapens ingezet zouden kunnen worden. Dat past ook in wat we in het verleden hebben gezien. De boodschap is: 'Doe dat niet want het heeft gevolgen.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kajsa Ollongren in Op1: 'Mogelijk dat chemische wapens worden ingezet in Oekraïne'

Chemische wapens
Minister van Defensie Kajsa Ollongren is aanwezig en vertelde vanavond in Op1 over de plannen. 'Je moet heel serieus nemen dat chemische wapens ingezet zouden kunnen worden. Dat past ook in wat we in het verleden hebben gezien. De boodschap is: 'Doe dat niet want het heeft gevolgen.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kajsa Ollongren in Op1: 'Mogelijk dat chemische wapens worden ingezet in Oekraïne' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV