Job Knoester neemt het op voor Ali B: "We hebben meteen een oordeel geveld"

Job Knoester neemt het op voor Ali B: "We hebben meteen een oordeel geveld"

Job Knoester is al zesentwintig jaar strafrechtadvocaat. In die tijd is hem duidelijk geworden dat zedenzaken lang op de plank blijven liggen, dus ook de kwestie rond Ali B en Marco Borsato zal nog wel even voortduren. Knoester lijkt het echter ook op te nemen voor Ali B: "We hebben als samenleving meteen een oordeel geveld."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Job Knoester</em> neemt het op voor <em>Ali B</em>: &quot;We hebben meteen een oordeel geveld&quot; Job Knoester is al zesentwintig jaar strafrechtadvocaat. In die tijd is hem duidelijk geworden dat zedenzaken lang op de plank blijven liggen, dus ook de kwestie rond Ali B en Marco Borsato zal nog wel even voortduren. Knoester lijkt het echter ook op te nemen voor Ali B: "We hebben als samenleving meteen een oordeel geveld." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Cancel cultureDaar heeft Knoester weliswaar gelijk in, maar dat is een gevolg van de cancel culture die tegenwoordig als een besmettelijke ziekte door de samenleving raast. De voortekenen voor Ali B zijn ongunstig, maar er kunnen ook onschuldige mensen aan de schandpaal genageld worden. Johan Derksen ziet welke uitwerking dit heeft op de carrière van Ali B: "Er is geen zender die nu aan Ali B begint." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Cancel culture
Daar heeft Knoester weliswaar gelijk in, maar dat is een gevolg van de cancel culture die tegenwoordig als een besmettelijke ziekte door de samenleving raast. De voortekenen voor Ali B zijn ongunstig, maar er kunnen ook onschuldige mensen aan de schandpaal genageld worden. Johan Derksen ziet welke uitwerking dit heeft op de carrière van Ali B: "Er is geen zender die nu aan Ali B begint."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Job Knoester neemt het op voor Ali B: "We hebben meteen een oordeel geveld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV